Waarom een verzekering zo belangrijk is

Verzekering voor thuis

Het krijgen van een bewegende overtreding kan de tarieven van uw autoverzekering gemiddeld met meer dan $ 1.000 per jaar verhogen. Meer informatie over woonverzekeringen om veilig te blijven.

Aansprakelijkheidsverzekering

Houd er rekening mee dat als u een bewegende overtreding ontvangt en vervolgens uw verzekeringspremies ziet stijgen, er manieren zijn om de klap te verzachten. Om te beginnen kunt u rondkijken tussen meerdere vervoerders om te zien of u een lager tarief kunt krijgen. Sommige bedrijven zijn meer vies van het aannemen van chauffeurs met een ticket dan andere, en u zou er een kunnen vinden die u niet zo veel straft voor het krijgen van een bepaald citaat. Het internet maakt het vergelijken van tarieven relatief eenvoudig, of neem voor een persoonlijk tintje contact op met een agent die met meerdere verzekeraars te maken heeft. Aansprakelijkheidsverzekering.com biedt jou de beste mogelijkheden.

 

Politieagenten in heel Amerika hebben naar verluidt de afgelopen maanden meer automobilisten dan ooit opgeschreven voor snel en roekeloos rijden over verkeerslichtwegen als gevolg van door pandemieën veroorzaakte onderdak bij bestellingen en het hoge aantal werknemers dat hun baan verliest of vanuit huis werkt . En hun verzekeringstarieven stijgen vrijwel zeker als onderdeel van de afspraak.

Volgens een recent onderzoek naar tarieven voor 34.000 Amerikaanse postcodes, uitgevoerd door de verzekeringswebsite TheZebra.com, kan het ontvangen van zelfs maar een enkele vermelding een gemiddelde stijging tot 78,3 procent van de jaarlijkse autoverzekeringspercentages betekenen voor ten minste drie opeenvolgende jaren. En ze zullen nog meer stijgen als er een of meer ongevallen op uw rijrecord staan. De Zebra zegt dat de gemiddelde premie tussen 29,5 en 49,5 procent zal stijgen om in een fout terecht te komen, afhankelijk van de kosten van claims.